sâmbătă, 14 aprilie 2012

UE in impas!

George Soros, multimiliardarul iudeo-francmason american, prevede prohodul Uniunii Europene. O stii el ce-o sti, ca doar el si cei de teapa lui sunt in spatele acestui megasistem. Oare nu cumva vor sa instaureze o Noua Ordine Mondiala, pentru ca asta cu UE a cam dat gres?! Eu cred ca da, si mai cred ca oamenii astia, care nu au niciun Dumnezeu, au generat aceasta criza. Iata ce afirma omul cu pricina:

Miliardarul american George Soros avertizează, într-un editorial din Financial Times, că recesiunea a luat o “întorsătură urâtă”, iar criza datoriilor suverane din zona euro este departe de a se fi încheiat, ajungând într-o “fază letală”.

Investitorul consideră că dezastrul este iminent, deoarece nu a fost rezolvată problema fundamentală: diferenţa uriaşă dintre economiile ţărilor care se împrumută şi cele care le finanţează. Soros consideră că ţările care au contractat împrumuturi vor rămâne cu creanţe greu de achitat, iar acest lucru anticipează “dezastrul” care va urma.

Miliardarul spune că prima bancă din Europa care şi-a dat seama de acest pericol este Bundesbank, banca centrală a Germaniei, care a început deja să ia măsuri în eventualitatea unui colaps al zonei euro. “Dacă Bundesbank se pune la adăpost, toată lumea va trebui să facă acelaşi lucru”, scrie Soros în editorial.
“Este puţin probabil ca Uniunea Europeană să supravieţuiască”. “Indiferent dacă moneda euro rezistă sau nu, Europa se confruntă cu o lungă perioadă de stagnare economică. Acest lucru s-a întâmplat şi în America Latină, care a avut zece ani de declin după 1982, sau în Japonia, timp de 25 de ani. Ele au supravieţuit, dar Uniunea Europeană nu este o ţară şi e puţin probabil să supravieţuiască: capcana datoriilor ameninţă să o distrugă”, a explicat Soros.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu