miercuri, 25 aprilie 2012

Bayern joaca acasa!

Bayern joaca acasa, la Munchen, in finala! Este o premiera europeana ca o echipa sa joace finala pe propriul teren, cel putin in istoria UEFA Champions League. Bayern Munchen a fost fenomenala, iar meciul a fost incredibil, mai tare decat cel de aseara. S-a ajuns la penalty, unde deznodamantul a fost halucinant. Bun, dupa 2-1 in tur, 2-1 retur, la penalty-uri s-a sfarsit 3-1 pentru Bayern.

Si in ce fel... primele doua penalty-uri Real le rateaza, si cine sunt executantii?! Cum cine, Cristiano Ronaldo si Kaka! Dup-aia Casillas isi intra in rol, si le apara pe urmatoarele doua, insa Sergio Ramos executa al patrulea penalty. Suspans, suspans, oare egaleaza Real?! NU, mingea se duce la 10m peste poarta, in tribune, de parca suporterii de pe Santiago Bernabeu aveau nevoie de mingi! Evident, Schweinsteiger isi face treaba, si ca un german veritabil, duce pe Bayern in finala!

FC Bayern joaca pe teren propriu finala, si va fi o finala de vis, cu 'Extraterelsea'. 19 mai 2012, finala finalelor, insa, pentru noi romanii, 9 mai 2012 ramane un punct de referinta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu