sâmbătă, 21 aprilie 2012

Impotriva romanilor!

Evreii, sau cum ii numeste Zelea Codreanu, "jidanii", actioneaza de sute de ani impotriva poporului roman. Si nu e vorba de poporul roman, e vorba de toate popoarele lumii, deoarece, conform Talmudului, ei sunt "poporul ales" de Dumnezeu, statut pe care si l-au pierdut o data cu uciderea pe cruce a lui Iisus Hristos, devenind "poporul hulit" de Dumnezeu. Ei doresc razbunare, si spun ca actioneaza conform legii mozaice, insa nu isi dau seama ca o incalca in mod sistematic, sau, daca isi dau seama, o fac in mod deliberat.

Referitor la actiunea jidanilor asupra poporului roman, Corneliu Zelea Codreanu a sesizat esentialul. Pentru ca poporul român să-şi frângă orice putere de rezistenţă, jidanii vor aplica un plan unic şi într-adevăr diabolic.

  1. Vor căuta să rupă legăturile sufleteşti ale neamului cu cerul şi cu pământul.
    Pentru ruperea legăturilor cu cerul, vor întrebuinţa împrăştierea, pe scară întinsă, a teoriilor ateiste, pentru a face din poporul român, sau măcar numai din conducătorii lui, un popor despărţit de Dumnezeu; despărţit de Dumnezeu şi de morţii lui, pentru a-l omorî, nu cu sabia, ci tăindu-i rădăcinile de viaţă spirituală.
    Pentru ruperea legăturilor cu pământul, izvorul material de existenţă al unui neam, vor ataca naţionalismul ca o idee învechită şi tot ce se leagă de ideea de patrie şi pământ, pentru ca să rupă firul iubirii care uneşte poporul român de brazda lui.
  2. Pentru ca acestea să reuşească, vor căuta să pună mâna pe presă.
  3. Vor întrebuinţa orice prilej, pentru ca în tabăra poporului român să fie dezbinare, neînţelegeri şi ceartă şi, dacă e posibil, chiar îl vor împărţi în mai multe tabere, care să se lupte între ele.
  4. Vor căuta să acapareze cât mai mult din mijloacele de existenţă ale românilor.
  5. Îi vor îndemna sistematic pe calea desfrâului, nimicindu-le familia şi puterea morală.

    Oare cate dintre acestea au loc in ziua de azi? Judecati singuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu