marți, 10 aprilie 2012

Un bun exemplu!

Un bun exemplu dat celorlalte partide si tuturor celor care doresc sa cladeasca o Romanie mai frumoasa! Oameni buni, doar muncind putem cladi o societate mai buna, si asta inseamna munca in toate domeniile, pentru cladirea unui stat puternic romanesc, cu care sa ne mandrim in lumea. Iata exemplul dat de baietii de la Noua Dreapta, considerati pe nedrept extremisti.

Oare sunt ei extremisti daca sunt alaturi de oamenii sarmani, la propriu si nu prin vorbe goale, si ii ajuta si cu deszapezirea, si mai ales acum, cand duc un aport la salvarea si protejarea mediului inconjurator. A planta un copac e mare lucru, chiar daca nu pare asa de greu, iar gestul conteaza. Vreti sa luptam impotriva poluarii? Hai sa actionam in consecinta, sa ne opunem defrisarii, in prima instanta, dar, in primul rand, sa luam noi atitudine! Pentru ca Romania va creste prin bun simt si responsabilitate!

Conştienţi că numai munca şi fapta creatoare pot transforma România într-o ţară mai frumoasă, membrii Noii Drepte şi-au propus iniţierea sau sprijinirea a cât mai multe activităţi constructive ale societăţii civile deoarece planurile şi proiectele, fără a fi puse în practică, rămân doar vorbe în vânt. Nu pentru câştig personal ci pentru satisfacţia de a pune o caramidă la baza unei Românii noi, mai bune şi mai frumoase aşa cum ne-o dorim cu toţii.
 
Unul dintre proiectele interesante desfăşurate în acestă perioadă este “Plantăm fapte bune în România” – Mişcarea Naţională de Împădurire. Este un proiect iniţiat şi organizat de mai multe asociaţii de protecţie a mediului din diferite judeţe ale ţării şi susţinut de diferite instituţii, ONG-uri sau grupuri de voluntari. Sa speram ca Miscarea Nationala de Impadurire nu va ramane doar o miscare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu