sâmbătă, 29 septembrie 2012

Noua Dreapta!

Noua Dreapta este o miscare, nu un partid. Inca de la intemeiere, din anul 2000, ducem o lupta permanenta de trezire a constiintelor si de avertizare asupra pericolelor care ameninta neamul romanesc. Prin tot ceea ce intreprindem dorim sa contribuim la resurectia identitara si spirituala a romanilor de pretutindeni. Pentru a salva Statul si Neamul Romanesc de la disparitia ordonata de artizanii globalizarii, Noua Dreapta militeaza pentru:

1. Apararea caracterului national, suveran, independent, unitar si indivizibil al Statului Roman. Eradicarea oricaror forme de separatism etnic sau teritorial.

2. Reintregirea Patriei prin unificarea celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova. Denuntarea Tratatului cu Ucraina si readucerea, pe cale pasnica, in granitele Statului Roman a nordului Bucovinei si sudului Basarabiei, a tinuturilor Herta, Hotin si a Insulei Serpilor.

3. Stoparea declinului demografic care ameninta viitorul Natiunii Romane si promovarea unei politici de crestere a natalitatii.

4. Repatrierea tuturor romanilor care si-au parasit tara si familiile din cauza saraciei, prin facilitati la recalificare, angajare si scutirea de taxe si impozite la deschiderea unei afaceri in Tara.

5. Alocarea unor procente mai mari din Produsul Intern Brut (PIB) pentru domeniile vitale pentru prezentul si viitorul Neamului Romanesc: Sanatate, Educatie, Cercetare, Aparare.

6. Favorizarea legislativa a investitorilor autohtoni si a capitalului romanesc si limitarea monopolului exercitat de companiile multinationale.

7. Eliminarea monopolului bancilor straine in sectorul bancar romanesc.

8. Interdictia companiilor si cetatenilor straini de a cumpara terenuri agricole. Evitarea riscului ca acestia sa devina in scurt timp proprietari majoritari in propria noastra tara.

9. Lichidarea datoriei externe si inlaturarea dictaturii Fondului Monetar International si a Bancii Mondiale.

10. Pastrarea monedei nationale si abandonarea trecerii la EURO, o moneda fara popor si fara viitor.

11. Abandonarea procesului de aderare a Romaniei la spatiul Schengen intrucat eliminarea controalelor la frontiera dintre Romania si Ungaria si securizarea frontierei de pe Prut contravine intereselor Natiunii Romane si serveste doar intereselor strategice ale Ungariei.

12. Renegocierea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE și promovarea unei politici externe bazata pe demnitate si primatul INTERESULUI NAtIONAL. Crearea unui minister pentru romanii din afara granitelor si determinarea tarilor vecine sa asigure, pe cale de reciprocitate, conservarea si afirmarea identitatii etnice, lingvistice, culturale si religioase a comunitatilor autohtone romanesti din jurul granitelor (Serbia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria) si Balcani (Croatia, Albania, Grecia, Macedonia).

13. Eradicarea politicianismului si a coruptiei si instaurarea unui climat de moralitate in viata publica romaneasca.

14. Stoparea ofensivei sectelor.

15. Reincriminarea manifestarilor publice ale homosexualilor.

16. Reincriminarea defaimarii tarii si a Natiunii.

17. Confiscarea averilor ilicite.

18. Anularea privatizarilor frauduloase si tragerea la raspundere a celor vinovati de saracirea Romaniei si a romanilor.

19. Garantarea sigurantei cetatenilor prin eradicarea clanurilor interlope care au pus stapanire pe Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu