miercuri, 19 septembrie 2012

Real Madrid - Manchester City 3-2!

Dupa atatea conflicte internationale, ramanem focusati in ceea ce priveste evenimentele internationale, insa lasam la o parte conflictele militare si ne concentram asupra confruntarilor gigantilor fotbalului european, din Liga Campionilor. Aseara s-a disputat "capul de afis" al primei etape a grupelor UEFA Champions League. Este vorba de meciul de 5 stele dintre "galacticii" de la Real Madrid si "miliardarii" de la Manchester City. Confruntarea gigantilor europeni (Real Madrid - campioana Spaniei, Manchester City - campioana Angliei) s-a incheiat cu victoria in-extremis, 3-2, a madrilenilor, prin golul din minutul 89 al lui Cristiano Ronaldo!

Meciul a fost cum nu se poate mai disputat. La pauza, a fost 0-0, si nimic nu anunta o fulminanta repriza secunda! Jocul de tatonare dintre cei doi colosi ai fotbalului european parea sa pecetluiasca soarta meciului catre o remiza alba, de salon. N-a fost sa fie asa! Accederea in "grupa mortii", alaturi de Borussia Dortmund si AFC Ajax, a celor doi granzi, le-a cam dat fiori vedetelor celor doua echipe. Nimeni nu-si putea permite pasi gresiti, asa ca au iesit la atac! Primii au lovit cei de la Manchester City, dar Realul a egalat imediat. Dupa doar 10 minute, s-a facut 2-1 pentru Manchester City, pentru ca madrileni sa reactioneze promt: 2-2. Pana la urma, Ronaldo a decis victoria madrilenilor: 3-2, in ultimele minute ale jocului!

Asadar, Real Madrid isi revine dupa parcursul lamentabil din campionat, razbuna infrangerea cu Sevilla si realizeaza un meci de zile mari impotriva campioanei Angliei, Manchester City!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu