marți, 7 februarie 2012

Aceeasi Marie, alta palarie!

S-a facut rotatia de cadre in PD-L! Au venit UTC-istii tineri in locul lupilor batrani, si nimic altceva. In afara  de faptul ca au mai putin de 40 de ani si nu sunt cunoscuti inca publicului larg, si inca nu reprezinta nimic, altceva nu se poate spune de ei. Daca pana acum mai existau voci puternice, ca sa nu fie Basescu solitar, acum chiar ca e si mai rau!

Acum exista un singur om, bun la toate, multilateral dezvoltat, care se pricepe si le face pe toate: Traian Basescu. El e savantul, politicianul, doctorul, profesorul, etc. Cum erau Nicolae si Elena Ceausescu inainte de 1989. Si cum prefera Nea Nicu', rotatia de cadre, fratilor! In loc sa-si dea demisia, a facut si mai rau!

Zici ca suntem la 1848, cand puterea vremii n-a facut decat sa impuna tinerii boieri grecotei, si-au venit rusii peste noi si ne-au ocupat capitala! Insa de-am fi toti ca la '48, cu aceeasi perseverenta si spirit national, am ajunge sus! Deci trebuie sa luptam in continuare, pana ce Traian Basescu nu va mai fi presedintele Romaniei, si sa speram ca si USL se va compromite, pentru ca sa facem locul pentru un partid nou, nationalist, sa ajunga la putere, sa salveze aceasta tara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu