duminică, 5 februarie 2012

Problema maghiara!

Problema extremismului maghiar, la nivelul societatii romanesti, este una foarte mare. Se stie ca Tinutul Secuiesc este populat, in majoritate, de maghiari, din pacate, desi este situat chiar in inima Romaniei. Mai mult decat atat, un pamant ce ar trebui sa fie centrul tarii, iar romanii sa se simta ca la ei acasa, este de fapt centrul de persecutie nationala chiar a locuitorilor aceste tari. Si de catre cine? De catre niste minoritari! Este strigator la cer, de-a dreptul.

Si nu sunt singurul care sunt de aceeasi parere, ca mine sunt sute de mii de ardeleni, si alte cateva milioane de romani. Totusi, cei care atrag atentia asupra acestei probleme, sunt, in primul rand, baietii de la Noua Dreapta, care, pe blogul lor, afirma urmatoarele. Va fi preluat o marturie a unui om, care, de Ziua Nationala, a fost impreuna cu organizatia la Miercurea-Ciuc, in fieful nelegitim al maghiarimi, pentru a sustine cauza nationala a romanilor asupriti in acea regiune:

" Atât înainte cât şi după evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României la Sfântul Gheorghe şi la Miercurea Ciuc, presa împreună cu reprezentanţii separatiştilor maghiari au început să trâmbiţe despre şovinism, despre xenofobie şi alte lucruri de acest gen pentru a se victimiza. Într-un mod destul de stupid au fost şi persoane care au căzut în păcăleală asta , ignorând realitatea din spatele ecranelor TV.

Eu am fost la Miercurea Ciuc şi pot să zic că nu am fost acolo să-i scot pe unguri din ţară ci pentru a-i ajuta pe fraţii mei discriminaţi în acel loc de către cetăţenii români de etnie maghiară, adevărata noastră problemă fiind oamenii precum Csibi Barna şi nu cetăţenii români de etnie maghiară care-şi văd de treabă lor, realizând că locuiesc în România şi primesc pâinea de la statul Român şi nu de la cel maghiar.

Nu-i acuz pe unguri cu ură pentru felul lor de a fi, aşa au fost educaţi încă de mici, considerând că au dreptul suprem asupra Ardealului. Ei păstrează trăsături caracteristice ale rasei mongoloide, dar nimeni să nu ne ceară nouă să ne închimăm în faţa lor şi să fim indiferenţi faţă de atacurile anti-constituţionale şi anti-româneşti ale extremiştilor maghiari care doresc un nou Kosovo în România.

Ei invocă drept argument istoric autonomia Transilvaniei ca şi principat în evul mediu sau numărul mare al etnicilor unguri în Ţinutul Secuiesc la oră actuală, dar ei ignoră toate documentele istorice legate de prezenţa românilor în Transilvania dinaintea ungurilor, ei ignoră originea noastră daco-romană şi se laudă că ei, mongolii, au venit aici primii, ei ignoră faptul că Miklos Horthy a masacrat sute de români când a ocupat nord-vestul Ardealului şi a colonizat zona cu maghiari.

Pentru cei care sunt deranjaţi de prezenţa românilor soluţia este simplă, să meargă înapoi în Ungaria, şi dacă sunt prea aproape Mongolia îi oricând deschisă pentru copiii ei uitaţi. Ungurii ar fi trataţi ca români dacă şi-ar vedea de treabă şi ar fi loiali acestui stat, dar nu putem spune acelaşi lucru despre acei unguri care vor putere în stat pentru a lucra în interesul statului maghiar şi în contra celui român. Evident, o mare parte din vină o avem şi noi fiindcă suntem prea toleranţi şi ne lipseşte mândria naţională, dar exact acest lucru trebuie schimbat. "

Sa luptam impreuna pentru Transilvania, pentru integritatea nationala a Romaniei, pentru impiedicarea extremismului nazist maghiar! Un prim pas este urmatorul: alungati UDMR-ul din Parlament, aceasta formatiune iredentista nu trebuie sa mai intre in Parlament! Sustineti discordia dintre maghiari din aceste zile, care sunt impartiti intre extremistul Tokes si iredentistii UDMR! Fie ca procentul de 6% de maghiari din Romania sa se impart la 2: 3% pentru Tokes si 3% pentru UDMR, astfel incat nicio formatiune sa nu intre in Parlament! Salvati statul national roman!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu