duminică, 19 februarie 2012

Mihai Nesu: Un luptator!

Sunt un fan la fotbalului si il urmaresc cu mare pasiune. Din pacate, fotbalul romanesc este dominat de mocirla si de circ, ca sa nu mai zic de aranjamente, si din acest motiv, nivelul sau este unul foarte scazut. Din pacate, majoritatea jucatorilor sunt contaminati de acest mediu, fara voia lor.

Insa nu este vorba de Mihai Nesu! Un luptator, un om care merita tot respectul! Putini sunt cei care dupa asemenea accident groaznic dau dovada de taria de caracter a baiatului, care lupta cu paralizia groaznica si face progrese pe zi ce trece. Pe de o parte, medicina olandeza e mult mai buna decat cea romaneasca, dar in primul rand, puterea lui de a lupta cu suferinta l-a facut ca la meciul echipei Utrecht, echipa la care este legitimat, cu AZ Alkmaar, sa fie prezent in tribune, sa isi sustina echipa. Primirea de care a avut parte a fost una fastuoasa, pe masura caracterului lui. Iata detalii:

Mihai Neşu a împlinit duminică 29 de ani, iar ziua şi-a sărbătorit-o la stadion, alături de fani şi de foştii coechipieri. Partida de campionat FC Utrecht - AZ Alkmar a fost dedicată fundaţiei românului, care se luptă cu paralizia. Suporterii gazdelor au donat bani, suma exactă care a fost strânsă urmând să fie anunţată luni, atunci când va avea loc gala oficială de lansare a „Fundaţiei Mihai Neşu”.

Gala oficială a lansării "Fundaţiei Mihai Neşu" va avea loc luni, în oraşul în care Mihai trăieşte. Tot luni, Mihai va fi încă o dată în atenţia lumii întregi. Într-o ceremonie care se va desfăşura la Eindhoven, el va fi recompensat cu premiul D'n Opkikker. Acesta îi va fi trimis la Utrecht.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu