luni, 6 februarie 2012

Mihai Razvan Ungureanu, premier!

Seful spionilor de la SIE devine prim-ministrul romanilor! Daca mai era vreun dubiu, avem de-a face cu un stat politienesc pe fata, daca pana acum erau anumite dubii! Serviciile secrete controleaza in mod direct Guvernul, si gata...dictatura Basescu si-a dat arama pe fata. Chipurile, omul este tanar, curat, nepatat cu virusul comunist, etc. Insa este sluga perfecta a lui Basescu si, mai mult decat atat, este seful spionilor. Aceasta numire este, oameni buni, nimic mai mult decat praf in ochi! Daca domnul presedinte crede ca ne prosteste, se insala! Oamenii isi doresc demisia lui Traian Basescu, iar demisia premierului Boc nu este decat primul pas spre "marele peste". Totusi, sa-i dam credit tanarului nou-premier Mihai Razvan Ungureanu, si sa vedem ce are de spus, in declaratia sa oficiala:

" Multumesc pentru increderea acordata mie de factorii de decizie constituionali. Este o responsabilitate mare, pe care mi-o asum constient, mai ales de contextul delicat in care ne aflam. Mi-o asum si o voi indeplini cu seriozitate. Am experienta unor institutii si voi folosi experienta in eficientizarea guvernarii. Reformele vor continua, plusul va fi acela a unui bun administrator care are ologica a eficientei. Am fost intotdeauna loial interesului public si loial intereselor nationale. Guvernul pe care il voi forma are nevoie de sprijin parlamentar. Optiunile mele ideologice au fost mereu de dreapta. Voi forma rapid Guvernul. Am in vedere discutii cu partidele de Coalitie si identificarea formulei optime de cabinet, maine dimineata. Voi avea intrevederi cu liderii Opozitiei. "

Oamenii pleaca de la supozitia de buna credinta. Domnul Ungureanu pare o figura noua, si de calitate, independent. Este clar de partea lui Basescu, si va face in mare parte ce-i va spune marinarul-sef, insa pana la proba contrarie, este un om de buna-credinta, fara trecut patat! Sa-i dam credit, desi, din pacate, nu cred ca se va impune in fata lui Basescu! Poate, totusi, imaginea statului va avea de castigat! Pana una alta, sa luptam pentru demisia lui Basescu, cu sau fara Ungureanu prim-ministru!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu