duminică, 5 februarie 2012

Jos ACTA!

Dupa cum vedeti, Europa a luat foc, dupa ce aceasta acta criminala se doreste a fi impusa, drept prima masura de introducere a unui Guvern Mondial dictatorial, ce are menirea de a ne subjuga pe toti si de a opri libertatea personala si democratia, principii care au fost sustinute cu atata fervoare timp de secole. Clujenii vor iesi in strada, si asa o vor face multe orase din Romania. Suedia si Slovenia au iesit deja, pentru ca sunt indignati de deciziile guvernamentale din cele doua state, care s-au aratat de acord cu aceasta acta! Romani, hai sa iesim cu totii in strada, sa protestam impotriva acestui document!

Ce se va intampla daca nu vom lupta si vom accepta acest fapt? Simplu, blogurile nu vor mai exista, Google va fi limitat, va dura foarte mult sa accesezi orice pe Internet, de la Wikipedia la Youtube. Mai mult decat atat, IP-ul calculatorului va fi ridicat! Nu ati fost impresionati inca? Banuiesc ca nu, pentru ca va ganditi ca nu va afecteaza direct. Ei bine, hai sa facem un exercitiu de imaginatie: ganditi-va ca vorbiti cu cel mai bun prieten despre un lucru top-secret, si exact persoana care nu trebuie sa afle de acel lucru afla! Ganditi-va cum v-ati simti in momentul in care orice conversatie ar fi publica, iar intimitatea ar fi o iluzie! Ganditi-va ca v-ar fi violate si calcate in picioare orice urma a sentimentului de privat, de personal! Ganditi-va la acest lucru! Nici macar comunismul nu prevedea asemenea monstruazitati pe care le prevede ACTA!

Daca va doriti sa traiti, sa vietuiti, sa locuiti intr-o lume, in care drepturile omului, drepturile cetatenesti, proprietatea privata, libera exprimare, democratia si liberalismul sunt garante, atunci iesiti in strada si aparati-le, impotriva celor care vor sa inlature aceste principii de drept! Say No To ACTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu