luni, 6 februarie 2012

Bistrita nu se lasa!

Ardelenii nu se lasa prostiti, nu se lasa impresionati si nici pacaliti, pentru ca stiu ei ce stiu! E cel mai mare praf in ochi pe care Basescu incearca sa ni-l arunce, ca sa scape, sa se sustraga demisiei! Omul este in stare sa sacrifice totul, numai el sa nu cada! Oamenii din Bistrita au inteles si au iesit in strada, pentru a protesta pentru demisia presedintelui Traian Basescu. Iata detalii:

" În jur de 30 de bistriţeni au ieşit şi luni seara să protesteze împotriva puterii, principala lor scandare a fost <<Am câştigat, Boc a plecat! Vom câştiga, Băsescu va pleca!>>. Bistriţenii nu s-au mulţumit cu demisia primului ministru Emil Boc şi un grup de aproximativ 30 de oameni au ieşit şi în cea de-a 23-a seară în faţa Palatului Administrativ scandând pentru demisia lui Traian Băsescu şi bucurându-se pentru demisia lui Boc. 

La fel ca în toate serile de până acum, scandările au fost altele decât în seara precedentă, la fel ca şi majoritatea pancartelor. Cei mai mulţi aveau în mâini foi pe care erau scrise principalele trei revendicări, pe primul loc demisia lui Băsescu, pe doi demisia Guvernului şi pe trei alegeri anticipate. Astăzi cererea de pe locul doi era tăiată. "

Nu va fie frica, si Basescu pica!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu