sâmbătă, 11 februarie 2012

Pe cine slujeste Ungureanu?

Cei de la Romanialeaks continua, citand cateva declarati ale lui Virgil Magureanu, un securist cu state vechi, nu alta. Care de cand lumea e in domeniu, si chiar stie ce vorbeste. Iata detalii:

" Fostul director al SRI, Virgil Măgureanu, a știut în mod cert cu mult înainte despre intenția lui Traian Băsescu a de a-l numi pe Mihai Ungureanu la șefia guvernului. A știut, și a reacționat într-un mod specific profesioniștilor din branșă, transmițînd anumite mesaje de nemulțumire prin intermediul a două interviuri date aproape concomitent în ultimele zile, după o tăcere în media de trei ani bătuți pe muchie.
La această oră, presa dezbate pe larg, între altele, celebra declarație de acum doi ani și mai bine a ex-purtătorului de cuvînt al SRI, lt.col.Nicolae Ulieru, potrivit căreia Ungureanu nu ar fi potrivit pentru șefia guvernului (variantă vehiculată și atunci) întrucît este agent al unei puteri străine. O afirmație care ar fi trebuit luată mult mai în serios, inclusiv prin declanșarea unei ample anchete.
Spectaculos e altceva, anume că zilele trecute a ieșit, brusc, la rampă, însuși fostul șef al SRI de odinioară, Virgil Măgureanu, pentru a da anumite mesaje care pot fi lesne interpretate ca fiind de nemulțumire față de ideea numirii lui Ungureanu acum, la cîrma unui nou executiv. După ce nu a mai dat declarații presei timp de trei ani, Măgureanu a rupt brusc tăcerea în două interviuri. Într-unul, acordat 
României libere, el face afirmația-șoc că protestele de stradă nu au fost spontane, ci au fost manipulate de serviciile secrete. "

Sa fi fost manipulare? Nu prea cred. Insa totul e posibil! Asa s-a intamplat si in '89, pana a ajuns Iliescu, dup-aia un timp nimic, dup-aia revolte in Piata Universitatii, innabusite in sange! Sa dea Dumnezeu ca istoria sa nu se repete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu