luni, 6 februarie 2012

USL, PDL, aceeasi mizerie!

USL, PDL, aceeasi mizerie! Sau USL si PDL, fura prin rotatie! Slogan lansat de Noua Dreapta, si nu de pupinbasisti, acum s-a tot vehiculat. Acesta este adevarul, un mare adevar, aceste partide au furat bogatiile statului national roman timp de 22 de ani. Si vor sa faca rotativa guvernamentala, sa ajunga USL la putere (adica PSD si PNL). Cei ce lupta si doresc schimbare adevarata, Miscarea Nationala "Noua Dreapta", si nou-infiintatul Partid Nationalist, sunt pusi la zid! Iata ce au patit, fiind agresati de cei de la USL, in momentul in care au dorit sa protesteze pasnic, pentru schimbarea totala a acestei clase politice care s-a hotarat sa ne vanda tara la straini!

" În ciuda reacţiei violente a pensionarilor comunişti de la USL, care protestează pe bani doar împotriva unei părţi a clase politice, membrii Noii Drepte Bucureşti continuă protestul împotriva tuturor partidelor. Deşi acum câteva zile naţionaliştii au fost agresaţi de membrii PSD şi PNL, cărora li s-au alăturat şi jandarmii, aceştia nu au abandonat protestul împotriva politicienilor corupţi de la toate partidele şi au fost prezenţi în fiecare zi în Piaţa Universităţii. 

A fost desfăşurat un banner cu mesajul <<Jos partidul unic al corupţiilor PSD-PDL-PNL-UDMR-PC-UNPR, unica opoziţie, singura alternativă – Noua Dreaptă>> şi au fost scandate slogane împotriva puterii dar şi a opoziţiei. Însă mesajul de pe banner şi scandările tinerilor au stârnit reacţii agresive ale protestatarilor plătiţi ai USL-ului, care doresc să profite de nemulţumirea românilor pentru a fura protestele, ca în cele din urmă politicienii corupţi de la putere să fie înlocuiţi tot cu reprezentanţi ai aceleiaşi clase politice.

Tinerii patrioţi doresc să atragă atenţia românilor asupra faptului că deşi partidele aflate acum la putere (PDL, UDMR, UNPR) sunt responsabile de dezastrul în care se află astăzi România, nici partidele de opoziţie (PSD, PNL, PC) nu reprezintă o alternativă, toate partidele find responsabile pentru situaţia actuală. Noua Dreaptă consideră că a venit timpul să aruncăm la coşul de gunoi al istoriei clasa politică care de 22 de ani şi-a bătut joc de această ţară şi că singura soluţie pentru a salva România e un partid nou, format din tineri, naţionalist şi creştin. "
Romani, aceasta este solutia! Abandonati USL, PLM, si alte partide ce nu va promit nimic! Nu va lasati amagiti de nebunia lui Vadim sau de ineptia lui Diaconescu Dan, cu al sau "partid al poporului". Alegeti schimbarea, alegeti o tara mai buna, oricare ar fi ea. Nu va amagiti, caci daca vine USL la putere, tot la fel de rau o sa ne mearga, va asigur!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu