marți, 21 februarie 2012

Nitica politica externa!

Hm... Hai ca pun si ceva de pe scena internationala. Ceva care este adevarat, si este normal, daca te gandesti ca Israel este un stat de ocupati, iar "israelitii" si "evreii" se comporta ca stapanii pe plantatie in toata zona ocupata de ei, iar minoritatile nationale, evident, nu au dreptul. Nici doar daca sunt majoritare in regiune! Cum se intampla in Fasia Gaza, unde evreii fac ce vor muschii si armele lor, si nu le pasa de "drepturile si libertatile cetatenesti" si de "toleranta pentru minoritati", asa cum promoveaza ei cu fanfaronada in toata lumea.

De unde! In Israel e la putere Partidul Nationalist, cred ca singura tara din lume! Ei pot sa faca ce vor, ca nu le sare nimeni in cap, pentru ca S.U.A. are interes strategic in regiune, si, evident, finantele americane sunt controlate de evrei. Pana una alta, o pana de curent in Fasia Gaza, mai apoi o epurare mica acolo, stramutarea palestinienilor, iar lista poate continua. Nu spun prostii, iata ce spun si baietii de la FrontPress:

Deja de o săptămână palestinienii din Fâşia Gaza au curent doar 6 ore pe zi din cauza faptului că singura termocentrală din zonă a fost oprită marţia trecută. Blocada impusă de Israel şi refuzul Egiptului de a permite introducerea în Gaza a combustibilului prin reţeaua de tunele subterane săpate de militanţii palestinieni nu face decât să accentueze şi mai mult criza umanitară.

Penele lungi de curent în acest teritoriu sărăcit din cauza embargoului impus de armata israeliană după ce organizaţia islamistă Hamas a preluat democratic puterea în Fâşia Gaza afectează în mod direct serviciile publice esenţiale, precum alimentarea cu apă şi sistemul de canalizare. În plus, criza energetică afectează şi spitalele care sunt nevoite să funcţioneze cu ajutorul generatoarelor de urgenţă, care consumă 20.000 de litri de combustibil pe zi.

Conform Press TV, mai mulţi oficiali egipteni au anunţat zilele trecute că vor alimenta termocentrala din Fâşia Gaza cu combustibilul necesar funcţionării normale, dar acest lucru nu s-a întâmplat până în momentul de faţă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu