duminică, 5 februarie 2012

Cine sunt Illuminati?

Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt, care a fost primul profesor de drept canonic de la Universitatea din Ingolstadt. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) și pro-feminini, recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvern bavarez pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german. Acuzația adusă a fost aceea că scopul ordinului este să răstoarne toate monarhiile și religiile de stat din Europa.

Oficial, ei sunt Illuminati. Dar neoficial? Iata cine sunt Illuminati: Illuminati sunt un grup ultrasecret care practică ştiinţele oculte care s-a structurat cu mii de ani în urmă. Astăzi termenul Illuminati este folosit adesea pentru a numi un grup malefic ce deţine puterea lumii. Această organizaţie are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani. Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile şi stabilesc regulile pe care trebuie să le urmeze toate guvernele, preşedinţii, corporaţiile şi organizaţiile internaţionale.

Scopul lor? Simplu! Fiind o organizaţie secretă, malefică, satanistă, încearcă să manipuleze mintea tuturor oamenilor prin aşa-numitele “mesaje subliminale”. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.

Adevarat, neadevarat, ei sunt Illuminati. Si trebuie sa cunoastem adevarul, chiar daca ei nu vor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu