joi, 16 februarie 2012

Executie in direct!

Iesim un pic din zona politica, sociala si ce mai vreti voi, si ne bagam un pic in zona sportiva, adica la fotbal. Vorbim despre AC Milan - Arsenal 4-0!!! din Play-Off-ul "Celor 16" din UEFA Champions League. Un rezultat incredibil, dar adevarat. Arsenal este eliminata practic din Liga! Iata mai multe detali referitoare la ce s-a intamplat aseara pe San Siro:

Presa italiană i-a ridicat în slăvi pe jucătorii de la AC Milan, după victoria clară cu Arsenal Londra (scor 4-0). Wenger a vorbit de dezastru. Campioana Italiei, AC Milan, a zdrobit, miercuri seară, pe teren propriu, gruparea engleză Arsenal Londra, scor 4-0, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. "Tunarii" au fost surclasaţi la toate capitolele, iar tehnicianul francez Arsene Wenger, renumit pentru echilibrul de care dă dovadă în declaraţiile oficiale, şi-a criticat elevii fără menajamente.

"Gazonul a fost un dezastru, însă evoluţia noastră nu s-a ridicat nici măcar la acest nivel. Este un rezultat şocant, venit în urma unei evoluţii şocante. Să fim serioşi, nu trăim într-o lume de vis, aşa că avem probabil doar 2% şanse de calificare", a tunat Wenger.

Ghanezul Kevin Prince Boateng a deschis scorul printr-un şut superb, sub bară, iar Robinho a marcat de două ori - înainte şi după pauză. Scorul final a fost stabilit de Zlatan Ibrahimovici, care a transformat un penalty pe care tot el l-a obţinut. Pato şi Emanuelson au ratat mai multe şanse de gol în finalul partidei. Italienii se bat cu pumnul în piept: "Putea să fie 7-0!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu