duminică, 19 februarie 2012

Alaturi de oameni!

In tot acest noian de partide politice si de minciuni, este bine ca exista si oameni de buna credinta. "Noua Dreapta" sare in sprijinul celor afectati de ninsori, si nu oricum, merg la fata locului, si ii ajuta. Mai mult decat atat, suporterii Stelei si ai lui Dinamo, membrii ai Noii Drepte, au trecut peste rivalitatile lor, si i-au ajutat. Ce-i drept, stelistii sunt minoritari, au trebuit sa se supuna vointei majoritatii :). Iata detalii despre niste "ultrasi", "huligani", cu suflet mare, care ajuta oamenii. Noi suntem huliganii, vagabontii, dar ii ajutam pe oamenii la nevoie! Politicenii o fac? Hmm... nu prea.

În data de 18 februarie, un grup de militanți ai Noii Drepte București au participat alături de Asociația Suporterilor Români la acțiunea umanitară de deszăpezire a două localități din județul Buzău (Vâlcele și Amara) puternic afectate de căderile abundente de zăpadă. De asemenea, participanții la această actiune au oferit localincilor ajutoare constând în alimente de primă necesitate.

Demersul a avut succes, dincolo de ajutorul în sine acordat oamenilor, fiind de remarcat faptul că suporterii echipelor Steaua și Dinamo au trecut peste rivalitatea istorică dintre ei pentru o cauză nobilă. Faptul ca și unii și ceilalți și-au purtat cu mândrie însemnele dar au muncit cot la cot pentru a-și ajuta semenii constituie un exemplu demn de urmat pentru întreaga societate româneasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu