luni, 6 februarie 2012

A demisionat Boc!

E deja veche treaba, adica de azi la 10! Si DAAA, a demisionat Boc! Si ce daca? Basescu nu a demisionat! Emil Boc, satul de marinar si de a fi la cheremul lui, si depasit de situatie, si satul sa mai fie intre ciocan si nicovala, a demisionat! Insa nu inseamna mare lucru, poate doar simbolic. Si simbolic inca cum! Am demonstrat ca se poate! Revolutia din Ianuarie 2012 si-a atins un prim punct, de fapt, al doilea punct atins de revolutie, dupa revenirea lui Raed Arafat. Insa abia acum e marea provocare: sa-l facem pe Basescu sa demisioneze! Pentru ca numai asa vom putea starni raul de la radacina!

Domnul Boc si-a dat demisia in semn de bun simt, deoarece a realizat ca nu poti colabora cu domnul Basescu. Si chiar de la Boc poate veni speranta: daca Boc ii intoarce spatele lui Basescu, atunci omul este pierdut. De ce? Singurul om de incredere, singua sluga umila viabila a presedintelui, este Emil Boc! Mai urmeaza ca Elena Udrea sa-i intoarca spatele, adica fix amanta prezidentiala! Si totul pleaca de la popor, pentru ca in momentul in care natiunea te reneaga, esti pierdut! Asta nu intelege domnul Basescu, insa va intelege cat de curand.

Din acest motiv, nu fac un caz ca Boc si-a dat demisia, doar constant. De ce? Simplu, pentru ca n-are mare relevanta daca Boc si-a dat sau nu demisia. Insa poate fi un bun inceput, iar natiunea romana a aratata ca se poate. Hai sa luptam pana la capat, pana in momentul in care va veni vaporul, va pleca cu chiorul! Pana una alta, premierul a demisionat, va fi numit un nou premier, tot pupinbasist. The show must go on, the fight must go on! Luptati pana la capat, romani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu