luni, 6 februarie 2012

In fata la Cotroceni!

Proteste in capitala, la Cotroceni, in fata presedintelui Basescu. Scopul oamenilor este foarte clar: DE-MI-SI-A! Oamenii s-au adunat, astazi, inca de pe la ora 11:00. Iata detalii:

" Zeci de oameni s-au adunat, luni, incepand cu ora 11.00, in fata Palatului Cotroceni, ca sa protesteze fata de presedintele Traian Basescu, caruia ii cer demisia.In ciuda frigului si a circulatiei ingreunate de zapada care a cazut in Capitala in ultimele 24 de ore, zeci de manifestanti au luat cu asalt zona din fata Palatului Cotroceni.

Demonstrantii, echipati cu pancarte si cu fluiere, scandeaza <<Jos Basescu>>. Pancartele pe care le tin in maini sau atasate de corp au fost scrise in mai multe limbi de circulatie internationala, printre care in limba engleza si in limba germana, astfel incat lozincile sa fie preluate de catre presa din strainatate, au povestit oamenii, transmite Realitatea TV. "

Iata ce a declarat un protestatar, fost cadru militar, care a suprins foarte clar esenta evenimentelor:

"Vrem sa demisioneze Traian Basescu. Domnul Emil Boc nu a fost decat o marioneta. Si-a asumat raspunderea unor legi dictate de Traian Basescu. Noi vrem ca Traian Basescu sa-si dea demisia. Emil Boc nu a fost decat coada sarpelui. Ghici, ghicitoarea mea cine este capul sarpelui!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu