luni, 20 februarie 2012

Basescu, noul Putin!

Da, domnilor, avem de-a face cu o dictatura ca in Rusia. Degeaba il critica Basescu pe Putin, ma rog, a critica e mult spus. E ca si cum o albina ar intepa in fund un hipopotam, cam aceeasi situatie e. In fine, Basescu il critica pe Putin, dar el face la fel. Mihai Razvan Ungureanu este, fara indoiala, varianta Dimitri Medvedev pentru Romania. Ne intreptam spre un socialism de tip perestroika ca in Rusia, mai mult ca sigur! Hai sa ne intoarcem inapoi cu vreo 20 de ani, daca se poate, domnule presedinte. Nu cred ca sunt nebuni cei de la Reuters, si stiu ce vorbesc acei oameni! Iata ce afirma:

Preşedintele României, Traian Băsescu, pariază pe planul aplicat de Vladimir Putin, desemnându-l ca probabil succesor pe un fost şef al unui serviciu de informaţii, comentează agenţia Reuters, notând totuşi că asemănările dintre România şi Rusia sunt limitate.

 "Preşedintele unui fost stat comunist afectat de criza economică îl desemnează succesor pe un fost şef al unui serviciu de informaţii. Sună familiar?", scrie Reuters, sub titlul "Preşedintele României pariază pe planul lui Putin".

"Preşedintele României, Traian Băsescu, l-a numit pe vechiul său aliat Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de prim-ministru, iar acesta va fi, cel mai probabil, candidatul partidului la preşedinţie când mandatul lui Băsescu va expira în 2014, conform unor surse din PDL, o manevră similară cu decizia lui Boris Elţîn de a-l promova pe Vladimir Putin, în Rusia, în urmă cu peste zece ani", precizează Reuters.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu