marți, 7 februarie 2012

Trecut in rezerva!

Din pacate, verdictul a fost dat, si este unul trist, dar acceptat: Alexandru Gheorghe va fi trecut in rezerva, pentru curajul nebunesc la care a recurs. Va ramane mereu in inima noastra, chiar daca gestul lui se pare ca i-a compromis cariera militara. Omul are 32 de ani, are toata viata inainte, si, in orice caz, a castigat respectul tuturor romanilor, chiar daca a pierdut sansa la continuarea carierei in Armata. Pacat, dar regulamentul e regulament, iar legea a fost, ce-i drept, aplicata punct cu punct, si fara scrupule, in aceasta privinta! Iata mai multe detalii cu privire la acest subiect:

" Locotenentul Gheorghe Alexandru, cel care a protestat in Piata Universitatii, a fost judecat de consiliul de judecata al ofiterilor din Flotila 71 Aeriana din Campia Turzii si gasit vinovat. Drept urmare, acesta a fost trecut in rezerva. Gheorghe Alexandru a fost gasit vinovat pentru faptul ca in data de 23 ianuarie a participat la mitingul organizat in Piata Universitatii, desi acest lucru era interzis, informeaza Pro TV.

Locotenentul s-a mai facut vinovat de purtarea uniformei militare pe timpul participarii la miting si de faptul ca nu si-a instiintat comandantul despre plecarea si in alte localitati pe timpul parasirii garnizoanei. El a refuzat sa ia la cunostinta, prin semnatura, de continutul hotararii, iar acest lucru a fost consemnat intr-un proces-verbal."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu