joi, 9 februarie 2012

Rotatie de cadre!

Din pacate, membrii Guvernului nu sunt independenti politic. Noroc cu Ungureanu, care, in opinia mea, este un premier ce reprezinta cu succes Romania, in primul rand pentru ca afiseaza o prestanta demna de un intelectual rasat. Insa cu o floare nu se face primavara, iar ceea ce a facut Basescu a fost parsiv: praf in ochi! Insa unul delicat rau de tot, ca daca o sa cada Guvernul, vin cei de la USL, daca ramane, tot Basescu conduce! E delicata rau treaba, pentru ca Victor Ponta ar fi un premier infinit mai incompetent decat Mihai Razvan Ungureanu. Iata ce declara cu nesimtire si nonsalanta Basescu, care, cum necum, iar a dat-o dupa cires si a gasit solutia! Insa nu se poate ascunde la nesfarsit de popor! Iata mai multe detalii:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la depunerea jurământului noului guvern, că numele "viitorului premier" fusese demult discutat de el şi fostul prim-ministru şi că a fost o opţiune în privinţa momentului la care această schimbare să aibă loc. Băsescu: " Numele viitorului premier fusese demult discutat. Cei din generaţia mea de oameni politici să predea ştafeta noii generaţii - declaraţiile preşedintelui. "

" M-am simţit extrem de legat de un Guvern care a avut pe umerii lui asemenea responsabilitate. Voi fi alături de dumneavoastră, gata oricând să mediez orice dispută. Vreau să ştiţi, în perioada aceasta, în care de multe ori discutam cu premierul, cu ministrul de finanţe, sau Bogdan Drăgoi, au fost momente extrem de dificile. Dificultăţile au fost împrăţite între guvern şi preşedinte. Am avut de multe ori sentimentul că sunt parte a acestui Guvern, pentru că aveam nevoie de toată forţa politică pentru a depăşi momentul. ", a declarat Basescu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu