joi, 9 februarie 2012

Fotbal si bataie!

Trebuia sa fie un meci de fotbal intre Dinamo a Romaniei si Steaua a Bulgariei! Adica rivalitate mare, chiar daca e amical. Si era si normal, atata timp cat rivalitatea dintre Dinamo si Steaua, din orice tara ar proveni, este mare, si mai ales, rivalitatea istorica Romania - Bulgaria este deasemenea consacrata. Si a fost bataie! Vorba lui Puya: "Ne place sportul, jucam fotbal noi, dupa meciuri se lasa cu box, asa-i la noi!". Dinamo - CSKA Sofia 2-1, pe teren. Cat despre meciul de box, mai multe detalii in randurile de mai jos, oferite de Sport 365:

Trebuia sa fie doar un meci in finala turneului amical Taurus Cup, in Antalya, insa jocul s-a transformat repede intr-o rafuiala intre membrii echipelor Dinamo si TSKA Sofia. Partida s-a intrerupt in minutul 80, la scorul de 2-1 pentru bucuresteni, cand o neintelegere dintre Laurentiu Rus si Michel Platini a dus la o incaierare, iar apoi la o bataie intre ceilalti jucatori.

Intaratat de o intrare in forta a lui Platini, Laurentiu Rus a intrat din spate, prin alunecare, cu crampoanele inainte, la jucatorul bulgarilor, moment in care brazilianul l-a luat la picioare pe mijlocasul “cainilor”, scrie prosport.ro. Rafuiala celor doi a atras in disputa si alti fotbalisti, furia lui Michel Platini “atingandu-l” si pe Dragos Grigore, fundasul alegandu-se cu un pumn in plina figura.

Cei doi batausi au fost calmati cu greu, atat brazilianul Platini, cat si Laurentiu Rus fiind eliminati dupa cateva minute de intrerupere a jocului, atunci cand jucatorii celor doua echipe au reusit sa se linisteasca. Turneul Taurus Cup a fost castigat de Dinamo dupa ce aceasta s-a impus in finala competitiei in fata formatiei bulgare TSKA Sofia cu 2-1. Golurile echipei lui Liviu Ciobotariu au fost marcate de Laurentiu Rus si Alexe, respectiv Moraes din penalty. “Cainii” au intrat astfel in posesia premiului de 10.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu