duminică, 5 februarie 2012

Sa fie adevarat?

De data aceasta, Wikileaks stie ce spune! E adevarat, verificat, insa sa dea Dumnezeu ca statul roman sa supravietuiasca, chiar daca a cazut in mainile unor incompetenti. Baietii acestia spun ca ne traim ultimele zile ca stat national, eu nu sunt de acord, pentru ca daca exista spirit national in cadrul acestui popor, si exista, nu ne vom pierde niciodata indentitatea nationala! Iata ce afirma totusi Wikileaks Romania:

" Analiza datelor si informatiilor provenite pe linia unor surse ce fac parte din masoneria româna a scos în evidenta unele aspecte de interes operativ care explica situatia grea în care se gaseste România la ora actuala, atît din punct de vedere economic, cît si din punct de vedere politic. Practic, România se afla în prezent în jocul de interese al celor doua mari puteri militare mondiale, Rusia si SUA, care cauta prin orice mijloace sa-si adjudece suprematia în aceasta zona strategica a Europei.

În cei 20 ani trecuti de la evenimentele din decembrie 1989, razboiul din umbra purtat de cele doua superputeri a adus pe esichierul politic personaje studiate în timp, cu grave carente comportamentale, usor de compromis, tocmai pentru a fi dirijate în sensul dorit de ei. Cu ajutorul acestora s-a reusit sa se distruga economia româneasca, sa se anihileze Serviciile Secrete, sa se puna în stare de inoperativitate Armata si, nu în ultimul rînd, sa se zdruncine unitatea Poporului Român.

Prin încalcarea voita a sigurantei nationale, factorii decizionali apartinînd celor doua tabere care s-au perindat la putere din 1989 încoace au privatizat dupa bunul plac, au vîndut strainilor capacitati de productie rentabile, unele dintre ele de importanta strategica, asa cum sînt industria cimentului, industria metalurgica feroasa si neferoasa, industria chimica si petrochimica, industria energetica si sistemul financiar bancar.

Au vîndut, totodata, si bogatia cea mai de pret a Poporului Român, si anume pamîntul tarii, aflat acum în mare parte în proprietatea unor mafioti arabi, italieni, evrei, greci si unguri. "

Mare parte din ce s-a scris este adevarat, dar sa speram ca vom evita in ultima clipa dezastrul, schimband sistemul actual. O reforma este necesara, una pro-nationala, si in niciun caz una promovata de actualul regim condus de Traian Basescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu