sâmbătă, 11 februarie 2012

Raed Arafat!

Oamenii de calitate se cunosc si sunt apreciati, nu numai in tara, ci si peste hotare. Acest lucru trebuie sa dea de gandit tuturor parvenitilor de Romania. Un astfel de om de valoare, profesionist adevarat, care a facut atatea lucruri bune pentru sistemul de urgenta din Romania este, fara indoaiala, Raed Arafat. Un om cu abilitati extraordinare in domeniul medical si un mare invator, fondatorul SMURD si al sistemului eficient de urgenta. Desi strain, nascut in Syria si crescut in Iordania, Arafat a demonstrat ca este un mai mare patriot roman decat insusi presedintele tarii, cu care a avut conflict. Nu intamplator a avut loc Revolutia din Ianuarie 2012, in urma gafei monumentale a lui Basescu. Un om de calitate nu poate fi terfelit de un om de nimic!

Faima lui Arafat a depasit hotarele Romaniei. New York Times ii recunoaste valoarea, si o publica intr-un editorial dedicat acestui doctor, care a refuzat o universitate din S.U.A. pentru una din Romania chiar in perioada comunista! In timpul lui Nicoale Ceausescu, culmea! "M-am casatorit cu sistemul de urgenta", a declarat Raed Arafat. Desi si-a dat demisia, dupa interventia televizata a lui Basescu, presedintele s-a razgandit si l-a chemat inapoi, la presiunile populare. Insa revolutia a continuat, si va continua, din martie! Arafat a redevenit subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii, desi ca valoare, el ar fi un foarte bun Ministru al Sanatatii!

In articolul ce va urma, voi publica cateva dintre cuvintele laudative adus de New York Times pentru cel mai bun manager si cel mai bun medic din sistemul de urgente romanesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu