marți, 14 februarie 2012

Anonymous lauda Romania!

Romanii au aratat ca se pot mobiliza in situatiile-limita. Doar in aceste momente ne trezim din hibernare, cum zice un cantec care este in voga acum. Protestele anti-ACTA au luat amploare in toata Europa, iar Romania a fost unele din tarile in care s-au inregistrat proteste masive. In acest context, grupul "Anonymous" lauda protestele romanilor. Iata mai multe detalii:

Protestul anti-ACTA care s-a desfasurat in Romania, la finalul saptamanii trecute, a adus inca o reactie din partea grupului Anonymous. Hackerii au spus ca, intr-un video postat pe YouTube, lauda protestele impotriva acordului si ii incurajeaza pe protestatari sa fie puternici si uniti. 

"Nu aveti nevoie de ajutorul nimanui, aveti toate resursele si puterea de care este nevoie, ideea este sa fiti organizati", spun cei de la Anonymous. Mai mult, ei le cer sa dovedeasca ca poporul roman mai crede inca in libertate, in conditiile in care libertatea de exprimare a fost interzisa vreme de 42 de ani.

"Sunteti gata sa pierdeti inca o data cel mai pretios drept al vostru? Organizati-va, aveti acelasi dorinte, dar se pare ca nu aveti aceleeasi tinta. Alegeti-va cu toti aceeasi tinta si loviti impreuna, este singura modalitate prin care puteti invinge", mai spun cei de la Anonymous.
Grupul face trimitere si la atacurile impotriva unor site-uri precum FBI, CIA sau Interpol, atacuri la care participa aproape de fiecare data si romani.
"La fiecare atac al Anonymous impotriva unor tinte ca website-urile CIA, FBI sau Interpol, participa si membri romani ai organizatiei noastre, insa ei nu au lovit niciodata site-urile media romanesti ca o riposta impotriva faptului ca nu-si ajuta propriul popor sa schimbe ceea ce merge prost", mai spun membrii gruparii, care fac si la
 clasa politica a tarii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu