miercuri, 29 februarie 2012

Unirea cu Basarabia!

Unirea cu Basarabia, adica cum se numeste in zilele noastre, Republica Moldova, este un deziderat pe care romanii il nazuiesc si si-l doresc inca de la 1918. Chiar daca, cu timpul, am trecut prin 45 de ani de persecutii si de anihilare a spiritului national roman din ambele state romanesti, acest ideal nu a murit, a supravietuit in mentalul colectiv, pentru ca reprezinta, mai mult decat o nazuinta, un tel si o sarcina pe care noi, ca stat, suntem datori sa o/sa il indeplinim. Au murit milioane de romani pentru acest ideal national: reintregirea neamului romanesc.

In ziua de azi, o data cu mirajul aderarii la Uniunea Europeana, si cu propaganda mincinoasa si de manipulare a ideii de "unitate intru diversitate", sau cum este pompos spusa in engleza: "Unity Trough Diversity!", se pare ca singura solutie ar fi ca Moldova sa se integreze in U.E., ceea ce statul roman sprijina, insa iubitii nostrii vecini de la vest si sud, nu. Evident, cea mai mare ineptie este formula de "unitate intru diversitate si conlucrare, cooperare", o utopie la fel de irealizabila si periculoasa precum a fost si "egalitarismul total" si socialismul, adica comunismul.

Noua Dreapta, pe de alta parte, lupta pentru identitatea nationala a poporului roman, terfelita atata amar de vreme de hotii si de banditii care au incercat sa smulga si sa calce in picioare spiritul nostru national. Din acest motiv, membrii miscarii, care sunt considerati in mod eronat extremisti, va invita la Iasi, pe data de 3 martie 2012, pentru a demonstra in favoarea unirii celor doua state romanesti intr-unul singur, care a fost candva, si anume Romania Mare! Din punctul meu de vedere, afirm cu tarie ca sustin mitingul si sustin unirea Basarabiei cu Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu