sâmbătă, 28 ianuarie 2012

16 zile si nu ne lasam!

Romania nu te mai vrea! Ne-am saturat de tiranul de Basescu, si nu ne lasam pana nu o sa-i vedem, cum am mai zis, demisia pe masa! Iata ce au facut revolutionarii in Piata Universitatii, astazi, conform Realitatea TV:

" Zeci de bucureşteni s-au strâns în Piaţa Universităţii pentru cea de-a 16-a zi la rând. Ei cer demisia guvernanţilor şi organizarea de alegeri anticipate. Câteva zeci de persoane s-au adunat sâmbătă seara în Piaţa Universităţii pentru cea de-a 16-a zi la rând, în ciuda faptului că termometrul arată -11 grade Celsius. Oamenii au strigat sloganuri împotriva lui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc. Ei cer demisia guvernanţilor şi cer organizarea de alegeri anticipate. "

Gerul naprasnic ii tine pe multi in casa, dar va asigur ca, in urmatoarele zile, daca acest ger se potoleste si revine vremea frumoasa, iar zapada se topeste, vom fi cu sutele si cu miile in strada, in fiecare oras important al tarii, ca in cele din urma Traian Basescu sa plece de la Cotroceni! Romani, nu va lasati, este cazul sa continuam lupta pana cand scopul pentru care am iesit in strada, si anume alegerile anticipate prezidentiale, va fi atins!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu