luni, 30 ianuarie 2012

Nu-i a buna!

Protestele au izbucnit si la fratii nostrii din Basarabia! Insa nu e a buna, deoarece comunistii au scos lumea in strada, ceea ce este foarte grav. Toti romanii de-acolo trebuie sa inteleaga sa nu se abata de la sfantul deziderat national: unirea cu patria mama, fie prin Integrarea Europeana, fie prin Unirea propriu-zisa. Iata ce zic ziarele despre protestele din Republica Moldova:

" Opoziţia din Republica Moldova scoate lumea în stradă. Comuniştii acuză guvernarea liberal-democrată de uzurparea puterii şi au anunţat că vor organiza acţiuni de protest în toată ţara. Creştin-democraţii deja au ieşit în stradă, au înfiinţat Comitetul pentru apărarea Democrației și Constituției şi cer dizolvarea Parlamentului şi organizarea alegerilor anticipate.
 

Comuniştii şi creştin-democraţii au reacţionat astfel după ce Alianţa pentru Integrare Europeană aflată la guvernare a anunţat că va organiza, în aprilie curent, un referendum pentru simplificarea procedurii de alegere a şefului statului.

PCRM a înştiinţat Primăria Chişinăului că va ocupa Piaţa Marii Adunări Naţionale în fiecare sâmbătă de pe data de 4 februarie până la sfârşitul lunii mai. Astăzi, primarul liberal Dorin Chirtoacă i-a invitat la discuţii pe liderul comunist Vladimir Voronin şi pe creştin-democratul Iurie Roşca, pentru a se clarifica în privinţa zilelor de organizare a protestelor, astfel încât acestea să nu coincidă. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu