vineri, 27 ianuarie 2012

Protestele, ziua 15!

A inceput a treia saptamana de proteste! Chiar daca ninsoarea a paralizat totul, iar zapada isi spune cuvantul, oamenii s-au adunat in Piata Universitatii! Iata ce zice Realitatea TV:

" Aproximativ o sută de oameni s-au adunat şi vineri, 27 ianuarie, pe treptele din faţa Teatrului Naţional din Bucureşti, pentru a 15-a zi de proteste împotriva puterii. Protestele scad la capitolul reprezentare şi în oraşele din provincie.

Oamenii scandează lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu, a premierului Emil Boc, dar şi împotriva întregii clase politice. Protestatarii, de toate vârstele, au în mâini drapele tricolore, dar şi pancarde cu mesaje prin care cer demisia preşedintelui şi a premierului. Câteva grupe de jandarmi se află în zonă şi supraveghează protestul, potrivit Mediafax. Oamenii s-au adunat, vineri, pentru a cincisprezecea zi consecutiv, în Piaţa Universităţii, în ciuda temperaturii extrem de scăzute, la ora transmiterii acestei ştiri, în Bucureşti fiind - 8 grade. Printre bannerele de vineri s-a distins şi unul imens, în care un grup de protestatari îşi exprimă nemulţumirea faţă de modul în care este condusă justiţia din România. "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu