vineri, 27 ianuarie 2012

Protest inedit la Vaslui!

La Vaslui, oamenii indura frigul, iar cele cateva grade bune cu minus (mai mult de 10, in orice caz), nu i-au impiedicat sa manifesteze impotriva tiraniei basiste! Oamenii au protestat intr-un mod cat se poate de inedit! Iata cum:

" Fără a mai scanda lozinci antiprezidenţiale sau antiguvernamentale, cei aproximativ 20 de oameni adunaţi pentru a treisprezecea zi consecutiv în centrul municipiului Vaslui au preferat să protesteze într-un alt mod decât au făcut-o până acum. Pe parcursul celor 30 de minute cât au stat în Piaţa Civică, manifestanţii au organizat un miting al tăcerii, motivul principal fiind cele minus 11 grade Celsius şi vântul de afară, care a amplificat senzaţia de frig. Protestatarii sunt hotărâţi să nu renunţe la acţiunile lor din centrul municipiului Vaslui, urmând ca ei să se adune inclusiv pe perioada weekend-ului. "

Focul din inimile noastre e precum vapaia bizantina, nici gheata, nici apa, nici nimic nu-l poate stinge! Suntem romani adevarati, nu ne lasam! Mai putini, ce-i drept, dar tot iesim! Noi din piete nu plecam, nu plecam acasa, pana nu o sa-i vedem, demisia pe masa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu