sâmbătă, 28 ianuarie 2012

EVZ pupa-n dos!

Evenimentul Zilei! Cei mai inepti jurnalisti din cati au existat in Romania noastra draga! Nerusinarea lor e mare, pentru o tara-n care, trebuie sa furi sa-ti iei de mancare! Au adus pupinbasismul la grad de politica a ziarului, si o tin langa, in ciuda evidentilor. Nici nu-ti vine sa crezi cate enormitatii debiteaza nenorocitii astia, acest "Scanteia" al nomenclaturii securiste a lui Traian Basescu. Iata o mostra de nesimtire groaznica, din partea unora care ar trebui sa fie impartiali:

" Un singur protestatar se află, la această oră, în Piața Universității din București.

 Protestul din Piața Universității devine hilar. O singură persoană se află, la această oră, pe platoul din fața Teatrului Național. Are un drapel și scandează. Potrivit RTV.net, protestatarul - vizibil pe camerele de supraveghere existente în zonă - nu dă semne de abandon, deși afară sunt - 10 grace Celsius. Protestul din București a ajuns, astfel, să fie exact ca cel de la Baia de Arieș: un singur protestatar! Protestatarul din Baia de Arieș a devenit celebru pe site-urile de socializare și youtube."

Nerusinarea si minciuna celor de la EVZ e mare! Intr-adevar, au fost doar 100 de protestatari, dar e o mare diferenta intre 100 si 1. E usor sa fotografiez si eu un protestatar solitar si sa zic "Iata, unicul protestatar". Imaginile de la televizor au fost concludente: 100 de protestari, pe putin! Ce-i drept, un numar infim de mic, dar avand in vedere gerul, e de inteles. Dar, nu stiu, probabil ca ati invatat sa numarati cu Roberta. Va spun un sigur lucru: 100 nu este egal cu 1!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu