miercuri, 25 ianuarie 2012

Mircea Badea si romanii!

Mircea Badea este unul dintre liderii Revolutiei anti-Basescu! De ce? Simplu, pentru ca spune, verde-n fata, nemultumirile populare, intr-un mod direct si fara menajamente! Iata ce a declarat in seara aceasta:

" Credeam cumva că poporul român este în starea sa de comă, în care nu reacţionează. Ceea ce am văzut azi m-a impresionat foarte mult pentru că vremea odioasă nu a fost resimţită ca atare în Piaţa Universităţii. Este vorba despre eroism. Astăzi a fost unul dintre acele momente care m-au emoţionat. Am întâlnit astfel de momente în filme. Dar de data asta nu a fost vorba de un film, ci de o realitate netrucată, nelucrată. Poporul român a fost salvat de la nesimţire de acei câţiva oameni care, de câteva zile la rând, au decis să strige că nu au murit. Poporul român a fost salvat de la nesimţire de aceşti oameni. "

Desi este controversat, si multa lume il acuza de diverse partizanate politice, independenta si tupeul lui Mircea Badea este greu de egalat de oricine! El reprezinta un model pentru generatii de tineri din ziua de azi, reprezinta omul revoltat care-si doreste schimbarea unui regim prostesc, si a unui sistem depasit. Deasemenea, el reprezinta omul ironic, satul de minciuni si prosteli! Evident, problema lui este cu Traian Basescu, pentru ca, hai sa fim seriosi, cine nu are o problema cu acest mincinos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu