vineri, 27 ianuarie 2012

Proteste si in Suceava!

Moldova nu renunta, si este anti-Basescu! Oamenii protesteaza, in ciuda frigului, si a faptului ca sunt -15 grade Celsius! In Suceava, au fost oamenii care s-au adunat in jurul Prefecturii, unde Gheorghe Flutur, care odinioara scria cu oi "Bucovina", pentru ca Marele Conducator Iubit Kim Ir-Sen, aaah... pardon, Traian Basescu, sa vizioneze si sa fie satisfacut! Iata ce au protestat oamenii la Suceava:

" Câteva zeci de persoane s-au adunat, vineri seară, pentru a 14-a zi consecutiv, cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu, a Guvernului şi alegeri anticipate, deşi temperatura exterioară era de minus 15 grade Celsius.

Protestatarii au spus că nu renunţă la protest până când 'nu pleacă hoţii de la conducere' şi au scandat 'Nu renunţăm!'. Totodată, manifestanţii, fluturând steaguri tricolore, au scandat lozinci antiprezidenţiale, antiguvernamentale, împotriva partidelor aflate în coaliţia de guvernare, dar şi împotriva preşedintelui CJ Suceava, liderul PDL Gheorghe Flutur cum ar fi 'Băsescu, nu uita, ţara asta nu te vrea!', 'Jos Guvernul!', 'Flutur nu uita, Bucovina nu-i a ta!' şi au cântat 'La Palatul Prefecturii cântă cucuveaua, Flutur şi cu gaşca lui şi-au găsit beleaua'. "

Oamenii nu renunta, si chiar daca sunt putini, conteaza ca sunt! Flacara protestelor nu s-a stins inca!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu