luni, 30 ianuarie 2012

Denigratori basisti!

Cei de la "Adevarul" vor sa-i ajunga, din punct de vedere al scarbei si al dezgustului, pe cei de la "Evenimentul Zilei", oficiosul prezidential. Iata ce afirma aceste scarbe de ziaristi, niste pupinbasisti fara scrupule, despre locotenentul-erou Alexandru Gheorghe! Sa va fie rusine, un exemplu de curaj exemplar, voi il denigrati, evident! Voi n-aveti tupeu sa ziceti "Pss" in fata idolului vostru, Traian Basescu, iar omul acesta a avut un curaj exemplar. Scarbele de la "Adevarul" s-au rezumat sa publice "propunerile halucinante ale locotenentului". Sa mori tu ca sunt halucinante! Iata cum arata:

" Locotenentul Alexandru Gheorghe a transmis Statului Major General al Armatei următoarele soluţii pentru administrarea statului român:
1. Dizolvarea sau desfiinţarea Parlamentului;
2. Invocarea stării de urgenţă în ţară;
3. Conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată
4. Aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale; Monarhia constituţională este o soluţie, având Armata ca garant al democraţiei şi suveranităţii, potrivit Constituţiei. "

Ce-i atat de halucinant fratilor? Avem nevoie de asa ceva, in aceasta perioada, pentru o perioada bine delimitata, iar in fruntea tarii sa fie regele Mihai I, cel putin pentu 3 luni de zile, macar. Monarhul Romaniei este un exemplu de demnitate si intelepciune, iar un astfel de rege ar aduce prestigiu statului national roman! Ziaristii de la "Adevarul", v-o luati grav, va faceti de ras! Nu mai pupati in bas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu