duminică, 29 ianuarie 2012

Nici gerul nu-i invinge!

Nici gerul nu-i invinge! Si un ger naprasnic, nu alta, cu mai mult de 10 grade Celsius cu minus! Oamenii protesteaza impotriva Guvernului, in Piata Universitatii. Iata ce zice Realitatea TV:

" Aproximativ 100 de persoane protestau, duminică seară, pentru a 17-a zi consecutiv, în Piaţa Universităţii, în zona din faţa Teatrului Naţional, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute. Ei au cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc.

Protestatarii manifestau paşnic, purtând parcarte cu mesaje printre care: <<Ciumpalac, fac Piaţa!>>, <<Democraţie, nu Băse-craţie!>>,<<Nu vom renunţa până nu veţi pleca!>>, <<Ne-am săturat de îngâmfaţi, vrem un guvern de tehnocraţi!>>. Manifestanţii strigau <<Jos Băsescu!>>, <<Plouă, ninge, noi vom învinge!>>, <<Boc, Boc, Boc demisia pe loc>>, <<Zi de zi aici vom fi!>>. Unii dintre protestatari purtau drapele pe care le fluturau. "

Dupa cum vedem, nici gerul nu ne invinge. Ce-i drept, mai suntem putini, poate prea putini, dar multi dintre noi vor reinvia dupa ce gerul nu ne va mai tine in casa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu