miercuri, 18 ianuarie 2012

Constanta, a 5a zi!

Mitingul continua si la mine in Constanta! M-am intors in urma cu o jumatate de ora de la miting. Ce-i drept, am inghetat 1 ora jumate, dar am strigat "Jos Basescu!", "Jos Betivul!", "Jos Hotii PD-L!", "Basescu pleaca!", "Jos Tiranul!". Am dovada scrisa a mesajelor, la mine in mapa! Iata ce detaliaza presa, mai bine zis Realitatea TV, despre a 5a zi de miting la Constanta:

" Cele aproximativ 150 de persoane care protestează, miercuri seară, în faţa Prefecturii Constanţa au îngenunchiat şi au spus Tatăl nostru, iar musulmanii prezenţi la manifestare, care s-a desfăşurat fără incidente până în prezent, au spus şi ei apoi o rugăciune.

La îndemnul liderului de sindicat al profesorilor constănţeni, Ioana Purcărea, manifestanţii au îngenunchiat şi au spus Tatăl nostru, rugându-se astfel pentru poporul român, după care musulmanii prezenţi pe platoul din faţa Prefecturii au spus şi ei o rugăciune.

În cea de-a cincea zi de proteste de la Constanţa, manifestanţii au scandat 'La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Băsescu şi cu ai lui şi-au găsit beleaua', 'Ieşi afară javră ordinară', 'Anticipate', 'Hoţii, Hoţii', 'Anticipate', 'Demisia', 'Jandarmeria apără hoţia', 'Grevă generală', 'Bucureşti luptă Bucureşti', 'La puşcărie, Băsescu la puşcărie', 'Jos Băsescu'. De asemenea, au afişat pancarte pe care scrie: 'Constanţa e cu voi, Băsescu la gunoi', 'Marinare ce mai stai? Vine Regele Mihai!', 'Băsescu nu uita, Constanţa nu te vrea', 'FMI=Sclavie', 'Piratule, corabia se scufundă'. Cei mai mulţi dintre participanţii la această manifestare au spus că joi vor merge la Bucureşti pentru a participa la mitingul organizat de către USL. Joi, este anunţat un marş de protest şi un miting al cadrelor militare în rezervă din Constanţa tot în faţa Prefecturii Constanţa, între orele 13.30-16.00. "



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu