marți, 31 ianuarie 2012

Cluj-Napoca nu renunta!

A venit vaporul, sa plece cu chiorul! Asa am auzit si azi la Prefectura, dar si in Cluj-Napoca s-a scandat acelasi lucru! Cluj-Napoca, fieful lui Sorin Apostu si Emil Boc, cei mai pedeleni dintre pedelenii tarii, protesteaza impotriva fostului primar, ales, culmea!, de 2 ori la rand! Daca nici Clujul nu te mai iubeste Boc, e grav! Evident, tinta principala e marinarul Basescu! Iata ce s-a intamplat azi la Cluj-Napoca, ce proteste au mai fost, conform Mediafax:

Aproximativ 30 de persoane s-au adunat la ora 18.00 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi au adus o barcă pneumatică de culoare portocalie şi au scandat "A venit vaporul, să plece dictatorul", "A venit vaporul, ca să plece chiorul, mai este un loc, să-l ia şi pe Boc", "Jos Băsescu", "Demisia", "Pleacă Băsescu şi lasă-ne", "Băsescu nu uita, ţara nu-i şalupa ta".
Unul dintre protestatari s-a urcat în barcă jucând rolul lui Traian Băsescu şi a băut dintr-o sticlă pe care scria "Whisky Băse Blended - 100 la sută alcool", după care a citit un discurs intitulat "Cea de-a doua intervenţie cu românii".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu