marți, 31 ianuarie 2012

Rezistam la -20!

Nici temperaturile de -20 de grade Celsius nu ne opresc sa protestam. Astazi am fost la Prefectura, si muream de frig, dar am protestat, alaturi de inca 50-60 de oameni. Nici bucurestenii nu se lasa! Continua protestele, chiar daca numarul protestatarilor s-a redus considerabil. Iata ce spun cei de la "Gandul" despre protestele desfasurate astazi in capitala, impotriva regimului apatrid al lui Traian Basescu!

" Aproximativ 40 de persoane au protestat, pentru câteva ore, în Piaţa Universităţii din Capitală, scandând ca şi zilele trecute lozinci împotriva preşedintelui, a premierului şi a Guvernului. În ciuda celor minus zece grade de afară, protestul a continuat şi astazi, în a 19-a zi, pe treptele din faţa Teatrului Naţional.

Cei adunaţi astazi la Piaţa Universităţii din Bucureşti au fost mai puţini decât în zilele precedente. Unii dintre ei plecau pentru scurt timp să se mai încălzească, apoi reveneau în Piaţa Universităţii pentru a continua scandările împotriva actualei puteri. Mesajele lor i-au vizat şi pe politicienii din celelalte partide, însă mult mai rar decât în serile precedente. Protestatarii au spus că, deşi au fost anunţate temperaturi extrem de scăzute, vor continua să vină şi zilele următoare, până când cei de la putere îşi vor da demisia. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu