luni, 23 ianuarie 2012

Nu ne lasam!

Fratilor, nu ne lasam! Si nu ne vom lasam! Noi din Piata nu plecam, nu plecam acasa, pana nu ne castigam, libertatea noastra! Va intrebati de ce ieri n-am mai postat. Am fost in Piata! Si voi fi si azi, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii! Traiasca Romania independenta, libera si fara Basescu! Am fost mai putini ieri, doar 250, dar suntem uniti. Iata ce zice presa de protestele de ieri:

" Protestul din Piaţa Universităţii continuă luni seară, pentru a unsprezecea zi consecutiv, la manifestaţie aflându-se aproximativ 250 de persoane care scandează, ca şi în zilele precedente, lozinci împotriva clasei politice în general şi a actualei conduceri în special.
Spre deosebire de ziua de ieri, astăzi au avut loc mai multe violenţe, din cauza unui banner pe care scria <<CONSTANTINESCU=ILIESCU=BĂSESCU>>.

Protestatarii au început să vină în jurul orei 15.00 în faţa Teatrului Naţional din Piaţa Universităţii din Bucureşti, locul în care de 11 zile cer demisia preşedintelui şi a Guvernului.
Manifestanţii scandează în continuare sloganuri împotriva clasei politice şi au bannere pe care scrie, printre altele, <<Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi>>, <<Jos Băsescu>>, <<Monarhia salvează România>>, <<Fie iarnă, fie vară, până pleci noi stăm afară>>, <<Ciumpalaci din toate ţările, uniţi-vă>>. "

Romani, pumnul strans! Romania-i tara noastra, nu-i o marfa-n mana lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu