sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Diversiuni comuniste!

Nu v-ar fi rusine! Diversionisti comunisti! Frate, baietii de la Noua Dreapta sunt oameni din popor, nu partid politic! Nu i-a alungat nimeni, decat diversionistii PD-L-isti eventual, iata ce afirma Mondo News:

" Desi a nins si a batut vantul, seria protestelor din Bucuresti si din tara a continuat si sambata. In cea de-a 9-a zi de manifestatii, sute de oameni s-au strans in Piata Universitatii inca de la amiaza, iar numarul lor era in crestere in cursul serii.
In ciuda ninsorii abundente, oamenii i-au cerut si astazi demisia presedintelui Basescu, in strada aflandu-se si suporterii echipelor de fotbal. Protestul de astazi din Capitala nu a fost lipsit de incidente. Reprezentantii organizatiei Noua Dreapta au fost imbranciti si alungati din Piata de ceilalti protestatari, transmite site-ul Realitatea TV."

Diversionistilor! Nu-i adevarat, Realitatea TV! Mintiti poporul cu televizorul! Oamenii din Noua Dreapta sunt apartinici, fara coloratura politica! Sunt vocea poporului, iar oamenii i-au sustinut! Cativa diversionisti nu reprezinta oamenii din Piata Universitatii! Sa va fie rusine, diversionistilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu