duminică, 29 ianuarie 2012

Protestatari si in restul tarii!

Nu doar in Bucuresti s-au adunat protestatari, ci si in restul tarii. Iata ce s-a intamplat azi in orasele tarii, unde s-au adunat protestatarii, in ciuda frigului ingrozitor:

" Nu doar în Capitală, ci şi în alte localităţi din ţară se protesta duminică. Circa 70 de persoane au protestat, duminică, în faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud, manifestanţii scandând lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale şi au scris pe pancarte, printre altele, <<Şmecherii din Guvern ne cred proşti!>>, aceasta fiind a 15-a zi de proteste din oraş.

Şi câteva zeci de suceveni au protestat, duminică seară, în faţa Palatului Administrativ din Suceava în pofida gerului, anunţând că vor continua acţiunea indiferent de vreme, în timp ce un grup de susţinători ai PDL a anunţat că vor să organizeze, luni, un miting de sprijin al conducerii CJ Suceava. De asemenea, şi la Cluj-Napoca, aproape treizeci de persoane, majoritatea în vârstă, au protestat, duminică, în Piaţa Unirii, scandând <<Jos Băsescu>>, <<Jos Guvernul>> şi <<Boc, Boc, demisia pe loc>>. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu