vineri, 27 ianuarie 2012

Miting si in Arad!

Vestul tarii rezista! Alaturi de Timisoara, si Aradul protesteaza! Lumea s-a saturat de Basescu, de regimul lui nenorocit, asa ca vestul tarii protesteaza. Ce-i drept, cateva zeci de oameni e putin, dar la ce cancer e afara... e de inteles. Iata cum s-au manifestat oamenii in Arad:

" Prezenţa la protestele din Arad a scăzut în ultimele zile la câteva zeci de persoane, vineri seară participând doar 30 de oameni la un miting neautorizat, unii dintre manifestanţi fiind legitimaţi de jandarmi imediat ce au ajuns în faţa Primăriei, informează Mediafax. În faţa Primăriei Arad a avut loc al treisprezecelea miting consecutiv, însă doar 30 de persoane au participat, la fel ca în seara precedentă, în timp miercuri au fost 70 de persoane, faţă de câteva sute în serile anterioare.

Participanţii sunt, în marea majoritate, aceiaşi care au ieşit încă din 15 ianuarie în stradă. Jandarmii au început să-i legitimeze pe manifestanţi, vineri, imediat ce au ajuns în piaţă, iar aceştia au scandat şi mai zgomotos “Demisia, demisia!”, "Jos Băsescu, Jos Băsescu!” sau ”Libertate, libertate!”. Cei legitimaţi au avut schimburi de replici cu jandarmii, temându-se că vor fi amendaţi ulterior, cum au păţit trei persoane în ultimele zile. Unii dintre protestatari purtau pancarte care arătau că se opun proiectului de exploatare de la Roşia Montană şi exploatării gazelor de şist în România. "




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu