joi, 26 ianuarie 2012

Raspunsul neavenitilor!

Dupa cum a afirmat seful statului, din pacate, inca aflat in aceasta functie, noi suntem niste neaveniti! Iata raspunsul neavenitilor:

" Unii dintre protestatari au declarat că au văzut mesajul preşedintelui şi că, nemulţumiţi de cele spuse de acesta, au decis să continue protestul în ciuda frigului, scrie Mediafax, preluat de Romanian Global News. 

<<Am văzut mesajul (preşedintelui - n.r.). Un om fără coloană vertebrală, un om mic>>, a declarat unul dintre protestatarii din piaţă, îmbrăcat într-o vestă cu însemnele SANITAS.
O doamnă de peste 50 de ani a declarat că nu a văzut mesajul însă a aflat de la colegii de protest din Piaţa Universităţii că "preşedintele nu a spus mare lucru. <<Nu am văzut ce a zis, dar nu mă interesează. Aştept să plece şi să ne lase>>, a spus femeia.
 
Protestatarii din Piaţa Universităţii au fost ajutaţi să reziste frigului de un grup de tineri care s-au revendicat a fi "cetăţeni normali", "cetăţeni de rând" şi care au împărţit mai multe recipiente mari cu ceai. Aceştia veniseră în Piaţa Universităţii cu o maşină de teren. "




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu