miercuri, 18 ianuarie 2012

Basescu - sclavul americanilor!

Inca un motiv pentru care vrem ca Traian Basescu sa nu mai fie presedintele Romaniei! Conform declaratiilor sale, de la inceputul mandatului, domnul presedinte a dorit crearea unei Axe Washington - Londra - Bucuresti (probabil avea modelul Axei Berlin - Roma - Tokyo, din Al Doilea Razboi Mondial). Insa acest lucru a fost pus in practic, in felul urmator: Romania, condusa de Traian Basescu, a devenit tara aservita si umila in fata Statelor Unite! Iata dovada:

" Sindicatele mehedinţene lansează ipoteze halucinante cu privire la interesele ascunse privind legea sănătăţii. În cadrul unei conferinţe de presă , liderul CSDR, filiala Mehedinţi, Mihai Dima a dezvăluit faptul că în spatele mult disputatei legii se află interese ale companiilor americane.

<<Legea Sănătăţii începuse să fie dezbătută public, joi au fost directori spitalelor, iar vineri invitat special  la dezbatere a fost directorul general al Camerei de Comerţ Româno-Americane. Ce căuta acolo?  Întrebarea este retorică, dar eu am răspunsul. Interesul companiilor pentru piaţa medicamentelor şi în special pentru sistemul privat de asigurări sănătate>>, a declarat Mihai Dima. 

Sindicalistul a adăugat că mai multe legi au fost dicatate de reprezentanţii Camerei  de Comerţ Româno-Americane. <<Actualul guvern şi-a asumat 12 legi importante şi punctez Legea Dialogului Social, Legea Sindicatelor şi Legea Contractelor Colective de Muncă. Aceste trei legi, trebuie să ştie toată lumea că nu au fost elaborate de aşa-zisele comisii de la Cotroceni, ele au fost dictate de Camera de Comerţ  Româno-americană>>, a adăugat Dima. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu