joi, 26 ianuarie 2012

Timisoara ramane fruncea!

Timisoara ramane fruncea si la proteste! Oamenii d-aici au iesit, ce-i drept mult mai putini ca in zilele anterioare, sa protesteze impotriva regimului basist opresiv. Iata ce afirma cei de la PRO TV:

" Liderii asociatiilor de revolutionari s-au intalnit astazi cu primarul Gheorghe Ciuhandu. Scopul principal al intalnirii a fost exprimarea pozitiei oficiale din partea autoritatilor locale cu privire la proteste. Primarul Timisoarei a anuntat in cadrul sedintei ca va acorda autorizatie pentru protestele din Piata Victoriei, pana in data de 22 februarie. Astazi se implinesc doua saptamani de cand timisorenii, in numar mai mic sau mai mare s-au hotarat sa-si spuna nemultumirile cu glas tare, in centrul orasului.

In Piata Victoriei se aud scandari pentru demisia presedintelui Traian Basescu. rotestatarii au adus in Piata Operei un sicriu, pe care au asezat doua cruci si au scris Traian Basescu (2004-2012) si Emil Boc (2009-2012). Manifestantii au adus la actiunea de protest si colaci si lumanari. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu