luni, 30 ianuarie 2012

Proteste masive in Belgia!

In toata Europa a fost aprinsa flamura revolutionara, lucru ce demonstreaza, inca odata, ca acest sistem capitalist apatrid este pe duca. Iata ca si tarile civilizate, cum ar fi Belgia, practic tara care da capitala Uniunii Europene, a fost cuprinsa de proteste. Este singura data cand pot spune ca-i pot aprecia pe scarbele de la Evenimentul Zilei, pentru articolul despre protestele belgiene, desi am sesizat, chiar si in cadrul acestui articol, o tenta pro-basista, din pacate. Iata articolul:

" Belgia este paralizată de o grevă generală, inițată de sindicate pentru a protesta faţă de politicile de austeritate. Greva are loc exact în ziua în care are loc summit liderilor europeni privind situaţia economică a continentului.

Gara principală din Bruxelles a fost închisă, zborurile de pe aeroportul low-cost Charleroi au fost anulate. Pe aeroportul internaţional din Bruxelles, care a rămas deschis, circa 10% dintre zboruri au fost afectate, potrivit unui purtător de cuvânt, citat de BBC. Transportul în comun în capitala belgiană a fost dat peste cap. Autobuzele şi tramvaiele au rămas în depouri, şcolile şi magazinele au fost închise, iar producţia s-a oprit la unele companii, precum Audi, Volvo, Coca-Cola şi Agfa- Gevaert.

De asemenea, trenurile internaţionale de mare viteză, Eurostar din Londra şi Thalys din Paris, au fost anulate, duminică seara. În portul Antwerpen, activitatea a fost parţial suspendată, pentru că angajaţii s-au alăturat mişcării de protest. "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu