joi, 26 ianuarie 2012

Proteste Cluj: Ziua 14!

Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa, pana nu o sa-i vedem, demisia pe masa! Cam asta e deviza curajosilor, care, indiferent de ger, de vreme, au iesit si azi in strada sa protesteze impotriva regimului dictatorial basist! 150 de oameni au fost in Cluj-Napoca, iata ce zic ziarele:

" Clujenii nu au ţinut cont de frigul de afară şi au ieşit în această seară, în Piaţa Unirii, la cea de a paisprezecea zi de proteste. Protestatarii din Cluj-Napoca s-au adunat pentru a paisprezecea zi, în Piaţa Unirii. La un sfert de oră după începerea oficială a manifestaţiilor, circa 30 de oameni sunt în piaţă şi îndură frigul de afară. La vederea camerelor de luat vederi a televiziunilor, aceştia au început să strige 'Jos Băsescu' şi 'Boc, Boc, Boc demisia pe loc!'. Este afişată şi o pancartă cu o fotografie a lui Emil Boc lângă o alta cu gâşte, iar mesajul este 'Gâştele din Răchiţele aşteaptă să te întorci la ele'.

Un grup de protestatari au desfăşurat un banner pe care au scris 'Nimic fără Dumnezeu!'. Aceştia au şi două bannere mai mici prin care îşi exprimă susţinerea pentru Monarhia constituţională ca formă de guvernarea .Se scandează 'Iarna nu-i ca vara, n-apuci primăvara'. Doi protestatari şi-au legat la gât tricolorul, iar un altul împarte un fluturaş care vorbeşte despre 'Protestatarul de Cluj', un articol apărut pe tlp.ro despre prezenţa la manifestaţiile de ieri, a unui grup consistent de etnici rromi, ce şi-au manifestat nemulţumirea faţă de corupţia Partidei Rromilor şi faţă de condiţiile sociale şi economice precare a majorităţii populaţiei ţării. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu