sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Revolutia invie in Timisoara!

Revolutia invie! Protestele impotriva opresivului regim al lui Traian Basescu reinvie, o data ce viscolul s-a mai calmat. Ce-i drept, gerul persista, iar afara este inca o vreme de ingheata pietrele. Si unde altundeva ar putea invia decat in Timisoara, orasul-simbol al revolutiilor in Romania, orasul din care a plecat schimbarea si in Decembrie 1989! Iata ce s-a intamplat in orasul de pe Bega, vineri-seara:

" Protestatarii au ajuns la cea de-a 15-a zi. S-au strans si astazi in Piata Operei, insa in numar tot mai redus. Aproximativ 50 de oameni au venit cu sa cante din nou Imnul National al Romaniei si sa scandeze <<Jos Basescu!>>. Liderii USL Timis au anunţat ca maine se vor strange peste 1.000 de persoane, in Piata Unirii, de la ora 15, pentru un miting de protest. Acesta se doreste a fi o demonstratie de forta, dupa ce Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala decizia de comasare a alegerilor. "

Timisoara e fruncea, si protesteaza! Sa le luam exemplul si sa reinviem flacara revolutionara! Libertate, libertate! Strigam cu totii, impotriva tiranului Traian Basescu, pentru ca nu ne mai dorim o tiranie, ne dorim un stat democratic, condus de niste oameni care inteleg ce inseamna sa respecte legile si care nu-si tradeaza propriul popor! Jos tirania, jos Basescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu